ÖĞRENCİLERİMİZİN AVRUPA BAŞARISI

Öğrencilerimiz Strazburg Avrupa Konseyi'nde ödüllerini aldılar. Okulumuz öğrencileri Mercan CANDEMİR, Defne BİÇER ve Begüm KORKMAZ'ın Tarih Öğretmeni Abdullah YAĞCIOĞLU danışmanlığında

katıldıkları Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından organize edilen ve Avrupa'da tarih eğitiminin gelişimine katkı sağlamak ve tarih öğretiminde yenilikçi uygulamaları ve araştırmaları ortaya çıkarmak üzere düzenlenen “Ulusötesi Tarih Eğitimi ve İşbirliği Laboratuvarı” (HISTOLAB) proje yarışmasında, "Yerelden genele Tarih"  konusunda kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesi konusunun işlendiği “Bizim Seçimimiz” adlı kısa film çalışması Fransa'nın Strazburg kentinde sergilemeye ve ödüle layık görüldü ve ödüllerini almak üzere Strazburg'a davet edildiler. Avrupa Konseyi' nden 46 üyenin katıldığı yarışmada bu ödüle ülkemizden İlk defa bir okul layık görüldü.

"Bizim Seçimimiz" filminin yaratıcıları öğrencilerimiz 5 Nisan'da Strazburg' da düzenlenen törende ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Abdullah YAĞCIOĞLU'nu bu büyük başarılarından dolayı tekrar tebrik ediyoruz

24.04.2024 453

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024